Läckeby Products firar 80 år!

Med anledning av att Lackeby Products firar 80 år under 2015 skulle jag vilja ta tillfället i akt att dela med mig lite av företagets historia och var vi anser oss vara idag.

Kunden i centrum, förtroende för medarbetarna, nyfikenhet och innovation är ord som bildar den röda tråden i vår verksamhet Visst har det funnits stunder då vi kanske tappat detta fokus något men, dessa ledord har aldrig glömts bort och vi har alltid hittat tillbaka.

För 80 år sedan, 1935, grundades Lackeby Rörledningsaffär av min farfar, Martin Axelsson. Företaget sysslade då framför allt med VS-installationer. När min far, Kjell Axelsson, och hans storebror Stig tog över företaget 1967 började man mer och mer fokusera på pumpstationer och rening av vatten och det var vid denna tidpunkt som vi började tillverka produkter. Ungefär samtidigt började även Roto-Sieve och Conpura sin historia och dessa är idag starka varumärken som vi stolt förvaltar.

Under åren har företagskonstellationerna och ägandeformerna varierat, men familjen Axelsson har alltid varit verksamma – både som ägare och i det operativa arbetet.

Lackeby Products har som mål att leverera rätt produkt till rätt pris och att hjälpa er som kunder att få en optimal lösning på era behov. Vår långa erfarenhet av produkterna, och processerna som rör dem, gör att ni kunder alltid kan känna er trygga med oss som leverantör.

Det är med stor stolthet och ödmjukhet som jag, tredje generationens Axelsson, förvaltar Lackeby Products med dess historia, arv och, i synnerhet, dess duktiga medarbetare. Vårt mål är att Lackeby Products ska vara en utvecklande och engagerande arbetsgivare och arbetsplats, där våra skickliga medarbetare kan fortsätta att utvecklas och driva företaget framåt tillsammans med oss.

Vi är mycket glada att ni är med oss och firar 80-års jubileum, oavsett som kund, leverantör eller medarbetare.

Med vänlig hälsning

Magnus Axelsson, VD

Posted in Nyheter